top of page

Nøglesystem med brikker

 

Alle ejere får udlevet en gratis brik. Denne hoved-brik er blå og udleveres uden beregning, denne er kodet med adgang til kælder, vaskerier, vognporten og containergården.


Er der ønske om adgang til f.eks. helseafdeling, tørrerum, WOK, SolKlub, barnevognsrum, MC-rum eller andet, skrives dette på et skema, som derefter skal godkendes af bestyrelsen og/eller de respektive klubber. Når godkendelsen forelægger, vil brikken bliver kodet.


Der er mulighed for at få en kopi-brik, som er grøn, denne giver samme adgang, som hoved-brikken for lejligheden. Der kan kun laves en kopi-brik pr. lejlighed.


Dertil er der mulighed for at få en børne-brik, som er gul, denne brik har begrænset adgang og kan som hovedregel bruges til kælderen (adgang til kælderrum eller cykelparkering, affald m.v.) 


Prisen for ekstra brikker, grønne og/eller gule, er 100,- kr. pr. stk. 


Som hovedregel kan der kun udleveres 3 brikker pr. lejlighed, nemlig en blå, en grøn og en gul.


Er der ønske om yderligere brikker, skal der sendes en begrundet mail til bestyrelsen@blaabaer-haven.dk. Herefter vil dette ønske vil blive behandlet af bestyrelsen. Svar sendes til afsender af førnævnte mail.
 

Hoved-brikken

Hoved-brikken er blå og udleveres uden beregning, den er kodet med adgang til kælder, vaskerier, vognporten og containergården.

Hvis du/I har adgang til f.eks. helseafdeling, tørrerum, WOK, SolKlub, barnevognsrum, MC-rum eller andet, skrives dette på skemaet, hvorefter brikken bliver kodet til dette også. Altså – Alt i samme brik i løbet af ”en dag eller to”. 

Kopi-brik

Kopi-brik er grøn og giver samme adgang, som hoved-brikken for lejligheden. 

Hvis man behøver mere end hoved-brikken, kan man købe en grøn kopi-brik for kr. 100/stk.

Der kan dog kun købes en kopi-brik, hvis der er mere en person tilknyttet husstanden.

Brik med begrænset adgang – er gul

Børn har kun adgang til helseafdeling, vaskerier og klubber ifølge med voksne, så hvis der er brug for, at børn skal kunne komme i kælderen (f.eks, adgang til kælderrum eller cykelparkering, affald m.v.) så kan de have en gul brik til kr. 100/stk.

Alderskrav: Helseafdeling og vaskerier: 14 år; SolKlub og WOK 18 år. 

Når hoved-brikken er afhentet på kontoret, kan den umiddelbart benyttes til kælder, vaskerier, vognporten og containergården. 

 

bottom of page