• Bestyrelsen

Så endte den første sommeruge og sikke en uge…


En uge hvor vores personale havde, idet der udover de faste opgaver, som eks. 11 x trappevask, helse, skrald og vaskerier osv, også blev tid til at rense for ukrudt foran den korte blok, hvor alle bede mellem opgangene samt det store bed med Snebærbuske mellem blokkene blev ukrudtsbekæmpet.

Ligeledes er der blevet kørt flis på det store bed med sten mod den offentlige sti, først blev bedet dog renset for ukrudt og derefter blev der kørt 3 trailer-læs med flis på,

Der er brændt ukrudt ved transformatorstationen, ved indkørsel 15 samt stien på bagsiden af den lange Blok mellem 7 og 14. Grillpladsen er også brændt for ukrudt. Personalet har været et par gange på lossepladsen med diverse emner fra Containergården. Generelt er vores håndtering af affald for dårlig, hvilket giver personalet en del ekstra arbejde. Derfor en henstilling til, at vi alle giver en tand for sorteringen.

Der blev torsdag den 19. april afholdt generalforsamling i vores forening. Denne forløb ganske fornuftig, og der blive nogle tilkendegivelser, som bestyrelsen vil arbejder efter det næste års tid.


95 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Kokkedal, 23. juli 2020 Til medlemmerne i Ejerforeningen Blåbærhaven Blåbærhaven 1-21 2980 Kokkedal Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling Torsdag den13. august 2020 klokken 19:00, I Byengens

Folketinget har med i krafttræden 1/7-2020 vedtaget at den tidligere bestemmelse: 1. Paragraf 2, Stk. 4 En ejer af flere ejerlejligheder i en ejerforening kan ikke deltage i afstemninger med fordeling

Til beboerne (English underneath the Danish text) Information om generalforsamlingen. Bestyrelsen afventer regeringens udmelding omkring åbning af Danmark, hvilket betyder at generalforsamlingen vil b