• Bestyrelsen

Så kom foråret, del 2


Det betød, at vores personale kunne komme i gang med de udendørs aktiviteter.

Pt. er de gået igang med at skifte de røde sten omkring legepladsen og petanquebanen, hvor der blevet skitet ca. 100 sten i denne uge, de gamle sten er blevet kørt på lossepladsen.

Ligeledes er der blevet fejet en del tørre kviste og grene sammen, som havde samlet sig langs den lille P-plads. Det spirrende ukrudt er blevet bekæmpet med ukrudtsbrænderen. Rundt om el-stationen ved nr. 15 samt ved indkørselen er der ligeledes blevet renset for ukrudt.

Der er blevet lavet reparationer flere steder på asfalten på den lille P-plads og der er blevet brændt nye streger på nogle af de gamle, som var blevet ”kørt op”. Dette fortsætter løbende henover sommeren.

Alle bænke er nu båret op og sat på plads, således at der mulighed for at hygge udendørs, når vejret tillader.

En lille bøn til alle - vores affaldssortering er for ringe. Personalet bruger meget tid herpå. Det er tid, som de kunne bruge på andre og sjovere opgaver. Derfor husk lige de simple regler, når du skal af med dit affald på foreningens arealer.


25 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Kokkedal, 23. juli 2020 Til medlemmerne i Ejerforeningen Blåbærhaven Blåbærhaven 1-21 2980 Kokkedal Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling Torsdag den13. august 2020 klokken 19:00, I Byengens

Folketinget har med i krafttræden 1/7-2020 vedtaget at den tidligere bestemmelse: 1. Paragraf 2, Stk. 4 En ejer af flere ejerlejligheder i en ejerforening kan ikke deltage i afstemninger med fordeling

Til beboerne (English underneath the Danish text) Information om generalforsamlingen. Bestyrelsen afventer regeringens udmelding omkring åbning af Danmark, hvilket betyder at generalforsamlingen vil b