• Bestyrelsen

Så kom foråret…..


eller… 😊

De første forårsdage har budt på en masse sne og frost, hvorfor personalet har haft gang i traktoren, som desværre også måtte runde værkstedet en gang.

Derfor har personalet ryddet og saltet pr håndkraft, mens traktoren blev ordnet på værkstedet.

Som der sikkert er blevet bemærket, har der været problemer med vores låsesystem. Vores leverandør har været i kontakt med Ruko, og det er endelig lykkes dem at få systemet til fungere "normalt" igen, dog vil der stadigvæk kunne oplevelse lidt udfald hist og her. Dette vil blive afbedret snarest af leverandøren.

Personalet har været i gang med kældergange og mellemgange i den lange blok, hvor der er blevet fejet /støvsuget. Dernæst er trappevasken blev taget hjem igen og det kører fint til stor tilfredsstilles hos os alle.


0 visninger