• Bestyrelsen

Et nyt år.


Et nyt år har taget sin begyndelse.

Bestyrelsen og personalet er klar til at følge op på 2017 og gøre 2018 til et lige så godt år for vores foreningen.

Vi har nået mangt og meget i det forgangne år, men der ligger stadigvæk en masse opgaver foran os. Opgaver som bla. omfatter en forsat forsvarlig styring af vores økonomi, vedligeholdelsesprojekter hvor vi i år vil koncentrere os omkring relining af vores faldstammer samt fortsætte udskiftningen af de gamle ventilatorer på taget.

Det er bestyrelsens håb, at der er nogle beboere, som har lyst til at træde aktivt ind i designet af ny legeplads, ligeledes er lokalerne, som tidligere blev brugt af beboerklubben, klar til en ny form for brug, om det er en klub eller anden form for social aktivitet.

Personalet og bestyrelsen ønsker alle et godt 2018, og vi ser frem til et konstruktivt samarbejde.


75 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Kokkedal, 23. juli 2020 Til medlemmerne i Ejerforeningen Blåbærhaven Blåbærhaven 1-21 2980 Kokkedal Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling Torsdag den13. august 2020 klokken 19:00, I Byengens

Folketinget har med i krafttræden 1/7-2020 vedtaget at den tidligere bestemmelse: 1. Paragraf 2, Stk. 4 En ejer af flere ejerlejligheder i en ejerforening kan ikke deltage i afstemninger med fordeling

Til beboerne (English underneath the Danish text) Information om generalforsamlingen. Bestyrelsen afventer regeringens udmelding omkring åbning af Danmark, hvilket betyder at generalforsamlingen vil b