• Bestyrelsen

Uge 48


Så er vi på vej ind i Julemåneden og vinteren nærmer sig.

Personalet har været ude og håndsalte et par gange div. steder, men i torsdag måtte det lidt hårde skyts trækkes frem , og traktoren blevet taget i brug for at give P-pladserne en god saltning. Derudover er der strøet grus/sand på gangstien ved Pergolaen, da denne igen var blevet meget glat.

Der har været service Varmecentralen, hvor der var nogle småting, som skulle justeres. Ellers var alt i fineste orden og systemet er klar til vinterens kommen. Desværre er der blevet konstateret rotter i materialegården, hvilket skyldes at vi der opbevarer vores affaldscontainere. Kommunen er kontaktet, og efter besøg af kommunens rottefænger er der opsat et par ”fælder”, således at dette problem kan blive elimineret.

Personalet har gennemgået alle udendørs låse og frostsikret disse. Ligeledes er alle kældergange blevet støvsuget og har fået fjernet spindelvæv på vægge og i loftet.

På mandag den 4. dec. Starter en prøverenovering af faldstamme i opgang 12 til højre. Det er firmaet Proline som forestår denne opgave. Der har været afholdt orienteringsmøde med de berørte beboere herom. Falder denne prøve positivt ud vil vi fortsætte løbende med en renovering af alle faldstammer jf. vores vedligeholdelsesplan.

Igen i år vil der være juletræerne i Blåbærhaven. Disse har får påsat lyskæder og er sat op. Lyset er tændt og vil brændt julen over.

Glædelig jul


24 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Kokkedal, 23. juli 2020 Til medlemmerne i Ejerforeningen Blåbærhaven Blåbærhaven 1-21 2980 Kokkedal Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling Torsdag den13. august 2020 klokken 19:00, I Byengens

Folketinget har med i krafttræden 1/7-2020 vedtaget at den tidligere bestemmelse: 1. Paragraf 2, Stk. 4 En ejer af flere ejerlejligheder i en ejerforening kan ikke deltage i afstemninger med fordeling

Til beboerne (English underneath the Danish text) Information om generalforsamlingen. Bestyrelsen afventer regeringens udmelding omkring åbning af Danmark, hvilket betyder at generalforsamlingen vil b