• Bestyrelsen

Uge 46


Efteråret lakker mod enden og vinteren begynder at banke på.

Vores personale har småsaltet lidt i denne uge og derfor er vores salt-sprederen også blevet monteret på foreningens traktoren, således at denne er klar, når det bliver alvor.

Personalet har ligeledes været i gang med efterårs-rengøring, hvor selskabslokalerne har fået en ordentlig omgang. Derudover er personalet ved at være i mål med rengøring af filtrene bag på vaskemaskinerne, der er også fejet blade og fjernet spindelvæv i alle mellemgange i den lange blok.

Udover rengøring har tørrerum 1 har fået den maling der manglede på væggen mod stien. Fjernet er også de store bunker blade der lå på græsplænerne ved Legepladsen. Det blev til 4 læs på den store trailer. Ligeledes er der blevet fjernet blade foran opgangene i 15 til 21.

Nordsjællands Politi har, i samarbejde med Falck, været og fjerne den bil som holdt med forkerte nummerplader på.

Der varsles lukning af det varme vand tirsdag d. 21. november mellem kl. 08:00 og 14:30 da der skal laves service på Varmecentralen.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen


0 visninger