• Bestyrelsen

Uge 45


Mandag gik HesselrødGartneren i gang med at skære i vores træer mellem blokkene, hvorefter de ordner dem foran den lange blok.

De afsavede grene blev lavet til flis, som er blevet spredt / lagt i de 3 firkantede bede og 2 runde bede ved Petanquebanen, således at vi allerede nu har forberedt foråret.

Mandag havde vi også besøg af Certego, som opdaterede vores briksystem til det nyeste software. Ligeledes mandag var AquaWellness forbi og gav vores personale gode råd omkring Helseafdelingens teknik og bassinet.

Personalet har ligeledes været i gang med at påsætte hønsenet på sveller mellem blokkene. Dog ikke nedgangen ved den lange pergola, da denne bliver lukket af.

Derudover har personalet beskåret de sidste vildskud, der er dukket op på hækken langs P-Pladsen.

Ligeledes er der igangsat den helt store oprydning i Matrialegårdens værksted, hvor der er bliver flyttet lidt rundt på reoler for at give lidt mere gulvplads til maskinerne.

Indvendigt er personalet gået i gang med at rense filtre bag på vaskemaskinerne, da de var ved at kalke til.

Med venlig hilsen Bestyrelsen


23 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Kokkedal, 23. juli 2020 Til medlemmerne i Ejerforeningen Blåbærhaven Blåbærhaven 1-21 2980 Kokkedal Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling Torsdag den13. august 2020 klokken 19:00, I Byengens

Folketinget har med i krafttræden 1/7-2020 vedtaget at den tidligere bestemmelse: 1. Paragraf 2, Stk. 4 En ejer af flere ejerlejligheder i en ejerforening kan ikke deltage i afstemninger med fordeling

Til beboerne (English underneath the Danish text) Information om generalforsamlingen. Bestyrelsen afventer regeringens udmelding omkring åbning af Danmark, hvilket betyder at generalforsamlingen vil b